Devolucions i canvis d'entrades · Mallorca

A causa de les actuals restriccions d'aforament i de distanciament en els recintes i per poder allotjar totes les entrades venudes, el concert de Stay Homas a Mallorca de el divendres 30 d'abril es va trasllada a l'dissabte 1 de maig de 2021, un dia després, i es realitzaran dos concerts a les 17:00 ia les 20:00.
Els que hagueu comprat entrades tindreu 14 dies per canviar-les o retornar-les fins al pròxim 5 d'abril de 2021.

 


Canvi d'entrades
El canvi s'ha de fer a través de la pàgina web de l'canal de vendes on vau comprar les entrades. Heu iniciar un procés de compra seleccionant la sessió i butaques desitjades. En l'opció 'Codis promocionals', heu d'afegir la referència de compra de les vostres entrades comprades (aquesta informació apareix en les mateixes entrades). Comproveu que el total de la compra és de 0 euros i feu la compra. Tot seguit, us arribaran a l'electrònic les vostres noves entrades.


Passats aquests 14 dies, a partir de l'dia 5 d'abril de 2021, si no heu fet aquest procés de canvi se us assignarà aleatòriament una nova localitat que rebreu per mail en els següents dies.


Devolució d'entrades
Si no podeu assistir a cap de les dues sessions de l'1 de maig, podeu sol·licitar la devolució enviant un mail a canal de vendes on les vau comprar amb data límit de el 5 d'abril de 2021. Si vau realitzar la compra amb Proactiv, podeu sol·licitar la devolució enviant un mail a entradas@proactiv.es.